Thursday, May 27, 2010

delicious

delicious ni kat Dua Residency, Jalan Tun Razak... down the road from opis Wan...
Cantik kan deco dalam restoran nih?

Crab and Mango Salad

Spicy Seafood Spaghettini

Smoked Salmon Angelhair Pasta

Sambal Udang Tumis

Flourless Orange Cake with Vanilla Ice Cream

Makanan dia agak pricey tapi sangat sedap... although kalau nak try dessert, cuba lar yg lain selain daripada Orange Cake nih... sedap tu memang sedap... tapi ada yang lagi sedap... contohnya... Pavlova... yummy... :)


4 comments:

wadud@duad said...

wow makanan.. pergh.. ngko dah rasa semua ke bro? macam best giler jerk aku tengok.. :p

The Wan And Only said...

wadud: suma ni gambo aku amek sendiri... dan suma aku dah makan :)

yott said...

kat area tu makanan2 dia sgt berbaloi > rasa & harga

botak said...

kalau sekali makan mcm ni..mau lari bajet seminggu untuk makan..hehe

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails