Tuesday, May 4, 2010

Wong Solo

Wong Solo ni makanan Indonesia daripada Jogja... ada cawangan kat Kg Baru ngan Taman Dagang, Ampang...



Wan ngan colleagues selalu pegi kat Kg Baru jer sbb dekat... mmg feberet hangout kitaorg...



Es Buah ni leh diconsider sebagai minuman and/or dessert sebab ada banyak serpihan2 buah kat dalam gelas tuh... sodap...

Empal Sapi (daging)

Ayam Bakar

Sori ek kengkawan, terlalu lapar... tak sempat nak amek gambar dah ngap awal2... huhuhu... Empal Sapi tu feberet Wan... sambal sotong dia pun sodap tapi Wan tak order masa ni... lain kali... :)


8 comments:

Chem5007 said...

Same cam masakan Malaysia jugak kan?... Kalu nk kelainan skit, mesti ader tempei tu..nmpak la skit jawo.

Aidi-Safuan said...

rasa dier camne? ade rase indonesia tak?

jan said...

jeles nye.awk mkn kat tmpt best2.x ajak sy pon....




hehehhehehehe

Wan Haffiz said...

wuish...slurrpp...antar free testing kt sini leh? huahua

The Wan And Only said...

Chem: lain sket actually...

Aidi: Rasa cam indonesia? camner tu? Rasa dia lain daripada masakan melayu...

Jan: jom la...

Haffiz: leh jer, kalau sampai dah basi, takleh nak wat apa la ek? :P

wanshah said...

wan, restoran tu kat kg baru kat area mana ek?.. slalu gi kg baru takde pun. nasik lemak jer ada. slalu gi nasik lemak antarabangsa jer. teringin nak try nih. :)

http://wanshah87.blogspot.com

The Wan And Only said...

masjid kat simpang tu... depan ada hospital... sebelah hospital tu jer

sara said...

kat shah alam baru buka...jom!!

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails