Tuesday, May 11, 2010

Black Canyon

Jusco AU2 Setiawangsa tu banyak gak tempat makan2... selalu gak Wan pegi sana, kekadang time lunch ngan bebudak shif pagi... kekadang dinner ngan bebudak shif malam...


Baru-baru ni Wan pegi ngan sorang reporter nih dan dia nak sgt2 makan kat Black Canyon.
Wan ikut jer lar...
Air buah

Wan tak berapa lapar sangat so Wan order Chicken Wings jer... delicious :)

Reporter tu order Fusilli Tomyam... sodap dia cakap...

Fusilli Tomyam tu RM9.90... Set Meal ngan air buah tadi... murah gak lar...


6 comments:

suamihanyisterizuki said...

ayooo...

tak leh tahan masuk ini blog...terliur jer tgk....

Amirah Rashid said...

aritu igt nk apply keje part time dkt sini. tp mcm cuak je. sbb tmpt dye high class gilaa ;D

.::WaNiE::. said...

sedapnye chicken wings

eh tak penah tengok fusili tomyam..nak rasa lah :D

zikeryhassan said...

memang knyg menjamu mata kt cni.

wanshah said...

ermm, murah gak tu kalau tengok kan senarai2 menu yang lain. bleh gi ajak wan belanje la camni. bleh ke incik wan?.. =P

http://wanshah87.blogspot.com

The Wan And Only said...

suamisteri: dtg la lagi... :)

amirah: biasa jer la, takde la kelas sgt...

wani: cuba la...

zikery: dtg la lagi :)

wanshah: nak ker? hihihi

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails