Friday, May 21, 2010

Pretzels

Hari ni kita diskas lak pasal Pretzels...

Pretzels ni termasuk dalam kategori roti/baked goods gak... walaupun nampak pretzels ni cam keras, tapi tak... dia cam roti, gebu... butter kot yg disapu sebelum dimasukkan dlm oven yg menyebabkan nampak keras cam kayu yg dishellac... hehehe...

Sapa yg tak pernah nampak Auntie Anne's ni kan? Merata2 shopping complex ada... yang ni kat KLCC, depan ngan Cold Storage and KFC... Pretzels dia banyak flavor dan sedap2 gak... :)
Nampak tak ke-roti-an tuh? :)

Tetiba ari tuh, ada lak makhluk nih... Sosej yg dibalut dlm pretzel... sedap... :)



9 comments:

MrS ShaHriL said...

sedapnye...lama xmkn...selalu mkn dgn mak...sbb mak suke mkn...so, follow le...especially yg ade sesame....

En iLham said...

sedapnye...nyam2

singgah pula ke KAU ILHAMKU
HADIAH BRITHDAY TERMAHAL DI DUNIA

The Wan And Only said...

Mrs Shahril & En. Ilham: Memang sedap, especially masa tengah panas2 tuh... :)

wazy said...

adeh teringin nak beli satu,hihihi sedap tu

wadud@duad said...

blog nieh wat sya lapa la.. :-)
lepak luar jap..haha

cokelat panas said...

wan..bg aku yg sosej tu 5..lapa gile nih..hehee

toughcookie said...

semalam my 20-month old baby tried the sausage in pretzel tu. omg... i was shocked at how much she was able to eat! hmmm... sedap betul hehe...

The Wan And Only said...

wazy: beli byk pun ok... :)

wadud: dtg la ek...

cokelat: apa alamatnye? :P

juan: mmg sedap kan?

miss nina said...

saya suke, rasa kenyal :P
~salam singgah

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails