Wednesday, May 12, 2010

Bubba Gump Shrimp

Sesuai ngan nama restoran nih... udang adalah main attraction... contohnya..


Shrimper's Net Catch

Bubba's After the Storm: Flash fried Shrimp, Fish with Cajun Spices, and steamed Canadian Lobster Claw. Served with Fries... Yummy...

Salmon & Veggie Skillet... best gak ni, ada capers... so rasa dia distinct dan lain dari yang lain... dish ni gak yg wat Wan suka giler makan asparagus... :)

Tau tak, Restoran ni punya tema ngan nama diangkat dari filem Forrest Gump. Dalam filem tu Forrest ada best fren, Bubba... so jadi la Bubba Gump Shrimp... dulu ada kat The Curve jer. Skang ada kat Sunway Pyramid gak...


4 comments:

wanshah said...

bestnye slalu jalan2 carik makan nih. saya tak pandai sangat nak cari tempat best2. kalau dah jumpa 1tempat, 1 tempat tu jer la saya makan sampai dah boring baru cari tempat lain. =) wan keje mana?..

http://wanshah87.blogspot.com

The Wan And Only said...

tak boring ker camtu?

Wan keje kat kl... :)

Chem5007 said...

Wan..nk tanya..harga dier camaner?..mahal tak?...

yott said...

nmpk mcm sedap ehh..
nak gi try jgk lah

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails