Tuesday, April 20, 2010

Pormtip

Restoran ni baru bukak kot... kat Bandar Sri Permaisuri... sederet ngan Kayu Nasi Kandar, tapi hujung on the other side, bukannya side yg ada Pappa Rich dan Q Bistro...

Pormtip Thai BBQ Seafood Restaurant, bukan Porntip tau, tu dah jadik lain lak, ehehhehe... siap ada tagline lagi... "A Meal To Remember"...


Meal to Remember? We'll see...


Interior dia... menarik gak...

Beef Noodle Soup (Wan order)

Onion Fried Beef

Pineapple Fried Rice

Mango Salad AKA Kerabu Mangga

Pandan Chicken



Boleh tahan gak makanan dia... memang A Meal To Remember... :)
Termasuk ngan air2 dan juga nasi putih... suma sekali totalnyer 66 hengget...




5 comments:

darkbatman said...

aku ingat cite porn td.ahaha..kantoi..btw lauk 2 cam best.. kat mane eh tempat 2?

The Wan And Only said...

kalau porn, laju jer kan? hehehe...

kat Bandar Sri Permaisuri, Cheras... kat ngan umah Wan gak :)

Matt said...

meleleh air liur aku tgk..sedapnya..jgn slh phm lak, bkn sbb porn tau, sbb mknan le..rase nk try gak nnt nyum2 :)

The Wan And Only said...

eh, mana ada terpikir cam gitu pun... hehehe... try lar, jgn lupa ajak Wan skali tau... dekat jer ngan umah, jln kaki pun sampai... :)

eQuRlz said...

sedapnye makanan :)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails