Wednesday, April 14, 2010

Apple Chips

Hari tu colleague Wan bawak chips ke opis, dia cakap mak mertua dia belikan masa pegi Indonesia...

Apple Chips... pernah makan/jumpa tak?

Ni rupa dia... apple tu dia slice halus2 and then dia buat jadi chips... sedap dan rangup :)

Wan suka tapi ramai yg tak suka so diaorg bagi kat Wan utk enjoy sorang2... dah abis tuh, sibuk nak carik lagi kat Mesia nih, sah2 susah... until one day, Wan terjumpa ni kat Cold Storage...

Apple Chips gak tapi Red Apple + Cinnamon... lain rasa dia... sedap gak... tapi ada unsur2 manis sbb apple merah, apple hijau tu kurang manis... skang ni dah tak jumpa dah... healthy snack katanyer so leh makan tanpa risau kan? :)



1 comment:

cikkiah said...

woot..cm sedap..huhu

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails