Thursday, April 29, 2010

Striker's Cafe

Selalunya hari Ahad, Wan akan pegi bowling. Samada kat Pandan Club ker or kat Endah Parade ker... weekdays kat Times Square sebab dekat sket ngan opis...



So kalau pegi Endah Parade, Wan akan lunch trus kat situ... dulu2, kat situ ada a few meals yg best dan susah jumpa kat tempat lain...

Striker's Cafe namanya... nampak tak waitress tu pegang apa?
Jus Buah Gelas Besar Tembikai, RM5 segelas tuh...

Ada gak ikan bakar, tapi tak sure masih ada ke tak...

One of the specialties... Nasi Goreng Potato... kepada korang yg tak suka makan sayur, nasi goreng ni perfect sbb takde sayur, cuma ada potato... sedap giler...

Nasi Goreng Biasa...


Sedap pun sedap... murah pun murah... air gelas besar tu leh wat untuk bekalan masa main bowling lagi... :)


2 comments:

NichKhun said...

pakej ek maen boling ngan makan? heheeh

Dya said...

sdapnya ns goreng tu...mmg sesuai la ngan dya yg xsuke mkn ns haha

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails