Monday, April 12, 2010

Athena

Athena ni, menurut Greek mitologi... Goddess... mentang2 lar skang ni tgh tayang Clash of the Titans, trus post pun pasal Greek Goddess... tapi ni bukan post pasal Goddess... post pasal restoran Athena... kat Pavilion...

Modern Mediterranean Dining...

Logo Athena

Dah tersedia kat meja... nampak cam alkohol kan? Tapi tengok betul2... rupa2nyer air sarsi jer...

Saja jer order Pina Colada... virgin... no alcohol nyer... mula2 rasa tak best, mintak dia wat semula... pastu baru dpt yg rasa best... rasanya diaorg lupa letak satu ingredient kot... huhuuh

Kitaorg order Mediterranean Fly Wings...

Ngan Athena's Ocean Platter

Pastu, for dessert, Athena's Spicy Strawberries

Tapi Wan dah teringin (and terliur) utk makan Baklava nih.. kat menu ada.. tp bila order, dia cakap dah abis... sedey...


Ni dia Baklava... layers of puff pastries filled with glories of dried fruits, nuts, honey seed and sweet indulgent... cam sedap jer... huhuhu

3 comments:

ARC™ said...

buat aku lapar lak nengok.grrrr

911 said...

part makan2 ni memang saya suka...

cikgu isza said...

lama x menjamu selera.. cemburu lak nengok..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails