Tuesday, April 27, 2010

Cendol

Musim2 panas/kemarau ni kalau pekena cendol sedap kan? Ofis Wan dekat jer ngan Tasik Titiwangsa so kekadang tuh, kitaorg kuar jap gi sana dan layan cendol... or mintak colleague yg masuk petang utk tapaukan dan bawak ke opis... :)


Diaorg beroperasi kat parking lot aja...

Cendol sedap...

Kekadang layan rojak pun sedap gak... :)

Murah jer... cendol tu Rm1.70 dan rojak tu Rm3.30...
P/S - kepada sesapa yg dah link-kan blog ni, pls bagitau ek? Wan nak link-kan gak kat sini, thanks :)

8 comments:

RaMa2UnGU said...

cendol?? tak gemar sngt cendol pulut..heeee..

Chem5007 said...

cendol + jagung + kacang pun ok..bagi yg x gemar pulut..samer ar...x skew jugak pulut. Ni cendol kat maner ni Wan?..

The Wan And Only said...

Wan suka gak cendol pulut kadang2... :)

cendol kat Tasik Titiwangsa...

aiza said...

waaaaaaaaaaaaa....

sedap eh??kene try nih...
salu die bukak bile eh??titiwangsa kat belah mn eh??

The Wan And Only said...

sedap... dekat belah depan tu... kat sekolah... bila masuk simpang dari IB tuh...

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

tengok makanan, tros lapau balik~~
huuuu

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

jom join cabutan bertuah kat page saya, =)

fauzuskamaruddin said...

en wan,

wah saya pon lately mmg asik cari cendoll je dah a few wwek in a row saya dok p makan cendolll phewwmmm mmg menyegarkan....saya suka cendol pulut :)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails