Thursday, April 22, 2010

Sambal Tempoyak

Bestnyer... cafe hari ni ada sambal tempoyak dan telur masin... dah lama dah takde sambal tempoyak ni... so rasanya starting today sampai dalam seminggu dua lagi, sambal tempoyak ni akan dihidangkan... cam ni baru le selera nak makan... :)

Wan makan dulu ek... jemput2...

5 comments:

yui92 said...

wah...cam sodap...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

waduhh..sedap nye sambal tempoyak...
nak skittt....

Mazru Majid said...

bagi aku la sambal tempoyak terbaik di negeri Pahang dtgnye dari Raub..ade masa sila cuba

The Wan And Only said...

Memang sedap...

Mazru: Sambal tempoyak pahang mmg xleh lawan... tapi aku rasa yg paling best sambal tempoyak mak aku wat... tempoyak dia buat sendiri, bukan beli... :)

afzan said...

sambal tumis tempoyak memang masyuk.. tu kalau buat sambal udang tempoyak pun cara gak!

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails