Friday, April 30, 2010

Nuff

Salam semua... semalam Wan balik umah, ada surat dalam mailbox Wan... cheque dari Nuffnang!! My very first cheque!!!


Thanks pada suma yg visit my blog and klik2 (kalau interested in the ads of course...), kita teruskan kita nyer singgah-menyinggahi k? :)
Semalam gak, Wan pegi Cold Storage kat Times Square untuk belikan hamper / care package untuk colleague yg nak berenti... tetiba Wan nampak Joos ni on sale... sbb dah nak expired... dari harga nak dekat 5 hengget, jadi 3 hengget... so Wan beli lar beberapa kotak... juice ni best, import dari UAE... sangat pekat and tasty, tak watered down macam sesetengah juice buah lain...
Okay guys, have a good weekend! :)

4 comments:

DaHLia said...

tak pernah laks minum jus tu...

darkbatman said...

wahhh.. tahniah wan.. usaha lg kasi riban lam poket.ehe

Dya said...

wah, bestnye dpt check dr nuffnang..dh brape lame encik wan join nuffnang ni..?

The Wan And Only said...

lama gak... tapi sebelum ni tercampur ngan advertlets sekali, so lambat la naik income tuh...

tp skang ni alhamdulillah, agak laju gak naik :)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails