Friday, April 2, 2010

Alexis

Wan tak pernah pegi lagi Alexis kat Great Eastern Mall, Jalan Ampang... walaupun selalu lalu area situ and selalu gak gi jalan2 dlm GEM tuh... Cold Storage situ best... :)

One day, untuk farewell colleague, Wan pegi la situ utk ke Cold Storage beli air and chips... pastu colleague ajak makan kat Alexis... Wan folo jer...


Nampak cam high class kan?

Byknyer botol... huhuhu

Wan order soda... raspberry flavor kot... (luper lak)

Pastu Wan order the Alexis Special... err, tu bukan nama dia kot, Wan luper lak... makan tu Wan ingat lar... ehhehe... hmmm... anyway, ada special2 kot kat nama makanan ni... sedap... ada ikan cencaru (feberet), keropok, terung, sayur pucuk paku ngan rendang daging... boleh tahan gak, walaupun nampak mcm nasi campur biasa... huhuu

Nasi Ayam Alexis...


Tapi kitaorg tak sempat makan dessert sbb takut terlepas lak majlis farewell tuh so skip dessert... Wan dengar dessert kat Alexis best giler... maybe next time...
Have a good weekend! :)



7 comments:

she said...

terliur pulak lah.tapi sedap tak? almaklumlah,,,restoran mcm dalam mall ni kadang2 tak boleh blah rasa foodnye..

Zamz said...

mcm best je alexis ni ek..tak sangka plak ada nasik hehe

hans said...

alexis cam nama member den plak

ieQa sWetLuv said...

wahh da la tgh lapow ni tgk pic makanan lak memang terseksa batinku waa

si para para said...

dapat makan nasik lauk kicap pun jadi la..hehe

Cik Shinju said...

mcm sedap jer nasik ayam alexis tu...
halal ker mkanan kat alexis ni?
yg byk2 tu botol pe?

The Wan And Only said...

sedap makanan situ...

Cik Shinju: botol alkohol...

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails