Wednesday, February 24, 2010

Saba

Before CNY, Wan ngan colleagues pegi makan lunch kat Saba Restoran dekat Setiawangsa... betul2 depan LRT station... apparently, Saba ni ada gak cawangan kat Cyberjaya... sedap... so colleague tu nak bawak kitaorg try lar...


Restoran Saba


Banyak gak restoran lain kat situ...


Ayam Khanif (Wan rasa lar... dah tak ingat...)
Hmm, sebenarnya, banyak lagi gambar... sorang colleague Wan tu order lamb, sorang lagi order apa entah, and then kitaorg share appetizer platter... ada hummus dan roti dan macam2 lagi... tapi tadi masa editing, Wan tak perasan yang suma gambar terhighlight... Wan nak delete dua gambar jer... dia highlight suma and trus delete suma... :(

So terpaksa combine ngan gambar2 dari Saba Cyberjaya... Wan ikut kawan2 lak pegi situ selang dua hari lepas Saba Setiawangsa...


Ayam Khanif gak kot... hehehe

Grilled Chicken

Nasi Saba memang best... light and fluffy and delicious... ayam/daging/lamb tu sedap gak... tapi the highlight is definitely the rice...
Although, nasi kat Cyberjaya better sket dari yang kat Setiawangsa... :)
But the service kat Setiawangsa very the questionable... kitaorg dah nak abis makan pun tak dapat2 air... sedih tak? Ingatkan Setiawangsa aja cam gitu, kat Cyberjaya pun sama jer... dah nak tercekik mati dah, baru la sampai air... so maybe mmg standard service diaorg cam tu kot...
Anyway, maknanya, makan kat situ slow and steady, jgn gelojoh and jgn tercekik... hehehe...



Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails