Monday, October 19, 2009

Meatballs

Hari ni balik kampung... cuti dua hari... esok besday my mom, so balik nak surprise dia, ehehehe... dah kat Kuantan nanti, bawak anak sedara dua orang gi tengok Cloudy with A Chance of Meatballs... harap2 kat GSC Megamall tu ada 3D... last time tengok Up, xde 3D...

7 comments:

PeQ GaRaGe said...

dah tgk..
tp bkn 3d r..
asyik gelak jew... hehehe

The Wan And Only said...

ye ke? tak sabar la plak nak tengok esok... :)

QieFLy si Dolce said...

hurm....tak tngok g sebb aritu substitute dgn citer papadom....huhuh

not bad r citer malay tu....

wantie said...

bahagia nyer mak ko dapat anak cam ko ni. siap nak surprise lagi di hari jadi nyer...

Bagus.. aamalkan selalu walaupun ko dak beranak pinak nanti...

The Wan And Only said...

Qiefly, Papadom mmg best...

wantie, saja jer nak surprisekan dia... hehehe

ROHAIFI AZRI said...

GSC kuantan xde 3D ar wan. Makikel Jeksen nyer story THIS IS IT pun GSC kuantan xtayangkan. Mujur ar ada panggung alternatif lain kat kuantan ni yang tayangkan pasal citer MJ tu, kalo x, melepas aku nak gi nengok. TQ Big Cinemas! ;-)

ROHAIFI AZRI said...

*Maikel

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails