Thursday, October 22, 2009

Kuantan



Lama la plak lepak kuantan... ehheeh... patutnya balik Selasa sbb Rabu keje tapi malam ni baru balik KL...


Anyway, pegi tengok Cloudy with a Chance of Meatballs kat Berjaya Megamall ngan kakak, anak-anak dia and my brother... patutnya gi ngan budak2 tu jer tp diaorg takde catering so suma kuar join...


Best gak citer ni... puas lar kitaorg gelak... abis movie tu suma kebuluran... terus pegi Pizza Hut makan Spaghetti Meatballs.... :)



4 comments:

sI tEDI said...

aku nak tgk cite tu.. dah ko ckp best lg semangat aku nak tgk!

zaiMi said...

mcm best.. nnt la kalo ade ms nk g tgk gk..

The Wan And Only said...

seronok la gak... :)

Myraa said...

ini mesti kat megamall rite?
i miss kuantan!!!

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails