Monday, October 26, 2009

Italiannies

Seperti yang dijanjikan, pics from Italiannies... best gak seat kitaorg, paling hujung, tepi tingkap dan nampak view... walaupun view takde la menarik sangat...

Complimentary... roti cicah olive oil n balsamic vinegar... best...


7up (leh refill sampai kembung)

Appetiser - Quattro Platter (ada sotong goreng, cheese balls... lagi dua tu lupa lak apa)

My order: Shrimp Fra Diablo

My fren's: Chicken Parmagiano
Sedap gak lar makanan kat sini... portions dia besar, sesuai la ngan harga dia yg agak besar gak... ehhehehe... so next time, order satu jer, leh share... kembung giler lepas makan tu...
Ni dia view dari meja kitaorg...


Oh, Italiannies ada lunch set menu yang agak murah... 12 hingga 3 weekdays aja...

8 comments:

itafukada said...

kat mana restaurant tu?mcm besh je..mavlez tul spageti die.huhu..

BULLET said...

wan, ko makan xajak pun...marah la camni...

The Wan And Only said...

ita: restoran tu kat the gardens, level 2, dekat ngan robinsons

en bullet: jgn la marah... tu kan besday kawan... len kali wan ajak k? :)

cybernetic88 said...

huh. sdp siut. roti cicah olive oil?. hah?.. best??

The Wan And Only said...

cyber, olive oil tu ada sikit herb and also balsamic vinegar... sedap...

POSH76 said...

bro sedapnyer tngk menu u too....yummy

i pernah gak makan kat sini...hehe

IxoR@ said...

Bila agaknya Incik Wan nak belanja Ixora....teringin nih!

;D

i'm shin... i'm inesen said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaa~

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails