Tuesday, October 27, 2009

Lunch

Dah bosan lunch kat cafe... so ari ni tadi kitaorg order makanan... delivery... Nando's... tetiba sorang colleague ni announce dia nak order gak... Angry Mango Chicken Sandwich...

Ni dia... Angry Mango Chicken... tak pernah dengar or try... mango itself memang sedap... tapi kalau makan ngan salmon, abis flavor salmon tu... dah tak rasa salmon... rasa mango jer... ngan udang sedap gak... kat Pavilion food court, Vietnam Kitchen ada Mango Prawn wrap... best...

Mango ngan ayam should be okay kot... lepas ni nak cuba order... :)

9 comments:

Terry said...

angry mango chicken?
eww! tapi nak try la.. haha :D.

sI tEDI said...

mengiurkan

~@k1 is @utuMn!~ said...

erk!
sgt LAPAR!~~

::alwaniamalini:: said...

nyumm nyummmm..*drooling* dah ni ehehe

IxoR@ said...

See....buat ixora teringin nk cuba juga....

makan...makan...best...

chokio_nia said...

pergh...lunch mkn nandos tu..

cybernetic88 said...

wei lapa la!. haha

si nelayan said...

hey.pakcik wan.keje apa?mcm seronok je mkn2..asyik makanan je dlm blog ni..hi3 cantik.

wantie said...

tak pernah dengar nama menu tu... first time aku dangar..

Apa boleh buat jahil makanan kot aku nie...
susah nak ngan dengan makanan-makanan yg cam gini. Cepat muak plak..(PELIK)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails