Tuesday, January 19, 2010

Shopping

Last weekend pegi IKEA untuk membeli barangan utk dapo... and untuk wat Eggs in Hell... hehehe... tapi sebenarnya nak pegi beli mezzaluna tu lar... setelah puas berkeliaran mencari, jumpa la gak akhirnya... tapi bukan mcm yg Nigella pakai tuh... huhuhu


RM30 utk pisau dan papan...

ni la chopper tuh...



Pastu, ramekins tu lak, tak jumpa kat IKEA, kena pegi The Curve... nasib baik sebelah2 jer... jumpa kat kedai ETC... cantik2 gak... so Wan pilih yg ni...
Gradient karer merah n hitam... RM60...
So pasni, leh la wat Eggs in Hell ataupun apa2 yg perlu ramekins... hehehe... tunggguuuu...


6 comments:

cybernetic88 said...

wowowow. beli brng dah ek?. buatnye bile?. haha. xsbr aku. dah siap post aku satu. waakakka =P

cydane said...

harga kat ikea tu x mahal ke?

The Wan And Only said...

acapz: buat ahad ni...

cydane: tak jumpa pun ramekins kat ikea... or more accurately, mmg x carik kat ikea sbb kwn Wan dah jumpa kat The Curve...

Mad About Everthing said...

ramekins tu cari kat kedai mane? nak beli gak la. dah lama cari bende nie

hans said...

eh,thanks sudi singgah blog aku...
len kali singgah lama2 sikit
hahaha

The Wan And Only said...

MAd: Kedai tu namanya ETC kat The Curve

Hans: ok2, nanti singgah lagi

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails