Wednesday, January 27, 2010

2Jiwa 1Hati


Esok citer 2Hati 1Jiwa ditayangkan nationwide... Wan dah tgk dah citer ni... okay lar... not bad... better than the Prof's previous movies... Rasukan Ablasa dan Sifu & Tongga come to mind... tak best langsung...




Tiket yg diberi utk media... B15 kedua teratas, seat yg best... thanks to Grand Brilliance :)

And dapat heart-shaped pillow nih... cute sgt...

Prof Razak ngan Mustapha Kamal

Untuk buat event tu special, diaorg wat contest Kembar Menarik... penuh la cinema GSC Tropikana Mall tuh ngan kembar...

Kembar lelaki dua org tuh menang...

Kitaorg sampai lambat, x sempat nak bergambar ngan artis... kecuali Iqram Dinzly aja... itu pun sbb nak suh my niece kat Kuantan tu jeles... MMS dia gambar ni... bukan my niece jer jeles, my nephew pun jeles... hahahaha...

Anyway, seronok la citer ni, boleh layan... lakonan Yasmin Hani dan Fouziah Gous... tapi my colleague turned off la Fouziah Gous nyer character sbb dia terlalu loud, obnoxious and annoying... for me okay la kot si Fouziah tu berlakon sbb character dia mmg cam gitu... even watak twin dia tu pun sentap ngan dia dlm movie tuh... hahaha...

Sejak kebelakangan ni, Wan dapat banyak cenderahati dari movie2 yg Wan tengok... ada tshirt Duhai Si Pari2 dan Adnan Sempit... pastu ada dua pass untuk tengok 2Hati 1Jiwa... tapi Wan dah tengok... so ada sesapa nak tak? Ke Wan perlu wat contest? Hadiahnya tiket percuma tuh... huhuhu


Anyway, lunch tadi Wan xnak makan nasik tapi nampak jer sambal tempoyak tuh, trus tapau nasik ngan ikan cencaru... huhuhu



Ni dia gambar masakan untuk Project Cookbook part 2 nanti... Chicken Paillard namanya... ada sesapa berani utk volunteer jadi Tasting Jury?






7 comments:

fira tirona said...

me pls! nk jadi jury. :)

yus said...

hai wan... banyak makan, yus nak jd jury leh x? heheheh...

Fadzli said...

best ker?? kalau best nak tgk nnt 2 jiwa 1 hati.. heehe

Hana Ghazali said...

bape bintang?

The Wan And Only said...

Fira & Yus, boleh aja... nanti Wan akan announce bila Wan nak wat...

Fadzli & Hana: okay la gak, leh layan... xde lar teruk sgt... :)

farysa said...

nk tiket tu leh x?
muahaha

IxoR@ said...

ixora... mau jadi juri...

yummy!

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails