Monday, January 11, 2010

Yellow Cab

Bila dah bosan ngan makanan cafe and malas nak kuar for lunch... apa lagi... trus la call... McD la selalunya jadi pilihan... sebab selalu sgt so bosan la ek...

Kekadang layan Nando's gak... tapi baru2 nih, ada satu delivery yg agak best gak... Yellow Cab Pizza... agak pricey sket banding ngan McD atau Nando's tp worth it...


Kotak Pizza dia... taxi kat US kaler camnih... sbb tu nama dia gitu


Manhattan Meat Lovers Pizza

Twice Baked Potato Halves

Spaghetti & Meatballs

Charlie Chan Chicken Pasta...


Makanan dia suma best2... Twice Baked Potato tu divine sgt... hehehe... tapi paling best adalah Charlie Chan Chicken Pasta, walaupun nampak macam mee goreng talam aja at first sight...
Tapi best... pasta yg pedas... ala2 Chinese food gitu... ingredient dia chicken strips, shitake mushrooms, roasted peanuts dan spicy oriental sauce... trust me, mmg best giler... :)


3 comments:

cik EPAL said...

perghh terliur tengok :D

cybernetic88 said...

best ke?. haha. mesti la best kn. =P
pasta chicken tu nmpk sungguh enak. perghhh. terangsang. bukn terliur. hahhaa =P

IxoR@ said...

mmg semuanya sedap...

yellow cab...barang2 dia sume import dr Manila, Philipine.

sewaktu mula bertapak kt KL...sy yg arrange logistic mereka. barangan masuk dr port klang dan perlu di hantar ke setiap branch di area lembah klg.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails