Thursday, June 24, 2010

Besday Dinner #1

Gambar2 birthday dinner Wan ngan colleagues... pada malam 23 Jun... kat Chili's KLCC...

Guava Juice (refillable)

Beef Ribs Soup (sedap, tapi rasa macam beef soup dari tin Campbell's, huhuhu)

Colleague Wan order lamb... tapi dia cakap agak liat... dia kasik Wan rasa, pada Wan okay jer... maybe yg dekat2 ngan tulang tu kot liat...

Wan nyer order... dish baru... bleu cheese sirloin... sedap...
daging tu manis + cheese yg masam, yum...

Colleague Wan lagi sorang makan ni... Quesadilla Combo... :)

Pastu dia terasa tak cukup makanan, dia order lak ni... Texas Cheese Fries...
Wan suka lada jeruk tuh... hehehe

Dia bawak anak2 dia sekali... meal diaorang free sebab kitaorang order main course... satu main course, satu kids meal free... even juice diaorang pun free and refillable...
Tapi macaroni & cheese diaorang tu agak kurang sedap... possibly sebab dah sejuk dan keras... takde gravy... sian diaorang, akhirnya makan cheese fries tu jer...

Sebab kitaorang dah kenyang sesangat... tak nak dessert tapi diberi dessert ni free sebab birthday Wan... ehhehe... Chocolate Brownie Sundae... kitaorang makan ramai2... alhamdulillah...
Sket lagi ni Wan pegi ke Wong Solo Kampung Baru lak untuk birthday dinner part 2... hehehe... gambar esok k? :P





2 comments:

AkuChumel said...

ehhh....en wan..sampai hati makan tidak mengajak iqa.hahah. sampai hati ouh..6 july jgn lupa ok belanja kat klcc.hahaha

The Wan And Only said...

iqa: org yg belanja, takkan kita lak nak ngajak2 org... huhuhu...

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails