Thursday, June 17, 2010

Big Brother

Big Brother, Kota Damansara
Penah try? Ari tu, colleague Wan ajak pegi situ untuk dinner... yup, jauh sangat2 la dari opis ke Kota Damansara tu. Tapi umah dia dekat. So Wan pun Google la Big Brother. Ramai yang cakap best. So trus tak sabar nak pegi... kat situ ada satu dessert yang meletop katanya...

Colleague ngan suami dah sampai dan dah makan pun...

Colleague Wan lagi sorang tu order Charboiled Ribeye...
Wan order Peaches Soda...

Dan Homemade Beef Cottage...

Dan Very Merry Stuffed Crepe....

Homemade Beef Cottage tu sebenarnya dish daging yang ditutupi kentang lenyek... Wan ingatkan lain, ala2 beef spaghetti sauce with mashed potatoes... sedap tu memang sedap tapi macam tak puas makan sebab mashed potatoes tu soft, sos daging tu pakai ground beef... ala2 tak mengunyah... just menelan... huhuhu
Very Merry Stuffed Crepe tu lak ala2 banana split tapi takde banana... dalam tu tiga jenis aiskrim... tapi ni bukan dessert Big Brother yang feymes tuh... ada lagi satu... maybe next time pegi sana dapat order... Wan order, diaorang cakap abis... :(
Wan suka salad kat situ... fresh and crisp... pastu guna daun2 yg agak fancy... :)




1 comment:

::ienafazlyna:: said...

wwaaa..mcm sgt sedap jek nie..terliur malam2 nie

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails