Monday, March 15, 2010

Sup Meletop

Korang pernah sampai ke Bandar Sri Permaisuri tak? Dekat ngan umah Wan tu ada cam food court atau warung2... yg kat tepi simpang tiga dekat ngan Maybank tuh...

Kat situ banyak gak tempat2 best2... contohnya kat belakang sekali, warung feberet Wan, Chinese Muslim nyer makanan...

Belah depan tu lak ada warung yg agak popular gak lar... Sup Meletop... boleh tahan gak... Wan selalunya order Mihun Sup kat situ...


Nampak cam pedas/spicy... tapi tak sebenarnya... sedap... :)

5 comments:

BULLET said...

wan, ni yang brader tu jual kan...kedai dia dalam skit kan...bullet penah makan kat sini..gile byk daging dia letak dalam tu...puas hati sebab harge murah...

The Wan And Only said...

iya en bullet... lama tul tak nampak kat sini... :P

BULLET said...

dah ko buat entry makan je...terliur beb...ni balik ni nak g kat pak ngah sup utara kat jalan bukit kemuning...

The Wan And Only said...

Memang blog makan... nak wat camner...

Mazru Majid said...

menyelerakan....arghh laporrr

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails