Tuesday, March 16, 2010

Lala

Pernah makan kat Restoran LaLa Seafood? Dulu Wan selalu makan kat situ tapi sejak kebelakangan ni dah jarang sangat... hari tu kawan Wan ajak pegi so Wan pegi la...

LaLa Seafood ni kat main road, bukan kat belah2 dalam tuh... kalau dari Jalan Tun Razak tu, straight jer sampai simpang empat, kalau ke kanan pegi ke GH... ke kiri...



Tak banyak berubah... masih ada lagi dessert cart nih...


Order dessert/appetizer ubi kayu ni... ada kuah lemak/santan... sodap...


Sup Cendawan...

Sori guys, tak ingat nama dish ni... Nasi mender ntah... sebenarnya nak order nasi goreng lagi satu tuh... ada ulam2 and ayam and telur... diaorg letak nasi goreng kat tengah cam pulau dan dikelilingi mende2 lain tuh... tanya waitress tu dia cakap dia tau so Wan order la tapi yg dtgnyer nasi dlm gambar nih... still sedap...
After all these years, the food still good... :)




4 comments:

Mazru Majid said...

belum pernah try lg la makan kat situ..

tunbegia said...

sungguh sedap,

salamm,

fatah said...

uih..sedapnyee..wan blanje bleh?..hehe

adieha said...

nasi bertelur + lauk ayam kat tepi tu nasi goreng USA. rase nye lah.. ehehe. :D

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails