Monday, November 30, 2009

Popeye's

Restoran Popeye's... not to be confused with cartoon Popeye the Sailor Man... dulu2 pernah disebut2 dalam filem Adam Sandler... Little Nicky... masa belajar dulu2 tak pernah jumpa pun... pastu last year kot, kawan Wan bagitau kat TTDI ada buka restoran Popeye's nih...


Chicken & Seafood... cajun style...

Macam2 ada...

Spicy chicken sedap giler... roti yg kat tepi tuh namanyer biscuits... kalau kat mesia ni translate jadi cookies atau biskut kan? tapi kat sana biscuits tu adalah roti... diperbuat daripada buttermilk... best giler... nak plak makan panas2... pergh...

Chicken Strips...

Mashed potato dia best giler... gravy tuh pedas cajun... syok sgt...

Shrimp sandwich...

Dessert...

Makan ngan diaorg2 nih... lepas briefing treasure hunt kat TTDI... kebetulan on the way ke tempat briefing tuh Wan nampak TTDI, so Wan ajak ler diaorg pegi, nasib baik diaorg nak...
Verdict: Puas hati!
P/S - cable camera Wan tak jumpa carik... kalu tak leh upload gambar (makanan) Raya dan juga masa berlibur2 kat Bukit Gambang Resort City... best giler... walaupun x sebesar Sunway Lagoon... tapi memadai la utk Kuantan... :)










4 comments:

Topboii said...

hey. im fine. couldnt find ur chatbox. how bout u? great? :)

anyway u sure ate a lot huh. :p

NAJ HEBAT said...

wowowo...
best nyer..
makn aje laa kje kamu..
bukit gambang? best x? rse nye resort dia still x complete lagi kan?

The Wan And Only said...

topboii: suma org makan hari2 kan? I take photos masa makan... hahaha

Naj: okay la bukit gambang... kitaorg tak pegi resort, just theme park...

♥[perL]♥ said...

meleleh air liur ~ xD
sedapnye !

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails