Monday, November 9, 2009

Marmalade

Last month masa pegi refund tiket Beyonce kat PJ, singgah kat Bangsar kejap for lunch... kat Bangsar Village II... Marmalade... courtesy of my colleague, Keith Kam...



Cozy sangat entrance...

Marmalade ni jem buah Australia...


Masuk2 jer dah nampak pelbagai desserts... tergoda iman...

yang tengah tu... nampak best giler...


Ni lak, muffins and cupcakes kat sebelah kaunter...


View layout restoran dari seat kitaorang...



Ice Blended Orange Mint, best... cooling di tengahari yang terik


Lama gak pikir nak order apa... in the end Wan order Smoked Salmon Quiche... memang best and filling tapi Smoked flavor tu dah hilang sbb rasa telur dan cream lagi kuat... takpe2, Wan still enjoy makan... pasni nak pegi Sushi King makan Smoked Salmon sushi... hehehe... nampak tak salad dia guna dressing apa? Olive Oil ngan Balsamic Vinegar... simple yet delicious

Colleague Wan makan sandwich... Asian Delight...


Pastu dia ajak share cupcake oren nih...



Sebelum balik, waiter tuh bungkuskan Oreo Cheesecake ni utk Keith (sbb Keith baik ngan diaorang) tapi Keith kasik kat Wan... petang tuh Wan bedal la cheesecake tuh... sedap giler... kembung sampai ke malam... hehehe



Lunch Sponsored by Keith... hehehe...


6 comments:

♥chentaMAYA™ said...

wowooo~
teliur tgk!
hee~

cybernetic88 said...

wakaka. aku mkin sewel tngok mknn ini smua. hehe. knyng bro mkn? =P

chokio_nia said...

gle ah..mkn tempat top je kan..huhu

NICK IRFAN said...

wah! wan sedap makanan dlm pic ko ni!!! geramnye aku rasa nak jilat2 skrin laptop aku ni... eh! ko keje kedai makan ker wan?

The Wan And Only said...

chentaMaya: mmg sedap wo..

acapz: konyang la bro, wajib...

nia: mana ada... ni pun org belanja...

nick: jgn jilat... bahaya... hhahah... tak la... Wan keje media

fikaryna79 said...

dap nyer.nyum2..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails