Wednesday, November 11, 2009

Manhattan

Seperti dijanjikan, gambar dinner semalam... kat Manhattan Fish Market, Midvalley...


Kitaorg order Meal for Two... sharing is caring katanya... pastu top up untuk dapatkan air yg leh refill sampai kembung... pakej sekali ngan sup... ni mushroom soup... sedap gak walaupun takde la sangat mushroom dalam sup tuh...

Sementara menunggu kitaorgnyer main course tiba, borak2 dulu... tetiba belakang kitaorg terbakar... ehhehe... Waiter tu guna mini flame thrower utk bakar makanan kat tepi meja...

Letih jer jadi paparazzi, rupa2nya main course kitaorg pun dibakar gak...

Ni dia... Manhattan Platter for Two... ada fish fillet, ada mussels, ada prawns, ada calamari, ada fries dan garlic rice... sedap giler tau... tapi dah lama2 tuh, kembung sangat sebab berminyak dan bercheese... still sedap lar... nasib baik sharing... :)

In the end, tak abis fries... dah cukup kembong... huhuhu...
Okay gak la Manhattan Fish Market nih... kitaorg makan tuh kosnyer 70 hengget... berbaloi la walaupun agak mahal kan... takpe2, hari ni Wan makan kat warong Chinese Muslim sebelah flat Wan kat Bandar Sri Permaisuri... hehehe



2 comments:

rAy jR...@...Aliff said...

mati2 aku igt g mnhattan..kakaka..

anyway, aku pn nk ik0t jgak..hehehe..lalala

fikaryna79 said...

hehe..ryna pn ingat g melancung.huhu..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails