Thursday, August 26, 2010

Pulut Durian

Bulan puasa ni rezeki murah, alhamdulillah. Banyak jemputan berbuka puasa. Kat opis pun ada gak makanan yang ditaja untuk berbuka. Kalau tak keluar pun, makan free gak. :)

Baru-baru ni, pegi berbuka kat Felda, Jalan Gurney, anjuran MAHB. Okay gak makanan situ. Tapi yang paling bestnyer....


Pekat kan kuah tu? Pulut Durian yang sedap giler...
Pastu, the next one lak, anjuran Northport. Makan kat Paya Serai, PJ Hilton. Pergh. Makanan banyak dan sedap. Walaupun ada yg complain terlalu ramai orang tapi pada Wan okay jer. Takde la sampai kebuluran menunggu makanan.

Ada gak pulut durian nih. Dari jauh lagi dah bau. Tapi yang ni cair sket. Tak macam yg kat Felda tuh. Rasa pun tak sesedap Felda tuh. Tapi, apa2 hal, still free kan?



5 comments:

afzan said...

kome kurang skit makan durian
tapi kalau tempoyak memang tak tolak tepila

The Wan And Only said...

walaupun asalnya dr durian kan? hehehe...

lepih katner tu?

afzan said...

yup tu yang pelik tu... leppih kat area padang tengku gak..kampung kechor.. tak beraya kg ke?

~effa~ said...

nk rase pulut durian yg sedap, try yg mama sy masak..
mmg sedap.. hihi...

The Wan And Only said...

effa: leh ker?

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails