Wednesday, April 30, 2014

Cheesecake Brownie


Sumber Inspirasi: Rachel Allen

Dia ada show kat TV, namanya Rachel Allen's Cake dan juga terjumpa buku resipi ni kat Big Bad Wolf so beli lar dan teringin nak cuba satu resipi dia iaitu Cheesecake Brownie...


Ingredients yang diperlukan...


Dah mix in brownie batter ingredients, dan masukkan dalam baking tin....


Pastu mix plak ingredients utk cheesecake...


Then letak tompok2 cheesecake tu atas batter brownie...


Pastu guna lar lidi atau garfu, poke batter tu, then tarik ke kiri dan ke kanan tin sampai lar jadi macam ada pattern yang ala2 cantik...


Bakar dalam oven dan ini lah rupanya... Cheesecake Brownie... senang je nak buat... sedapppp.... :)

3 comments:

are dy said...

ala~ ingt ada resepi td.. baru ingt nak mencuba jugak~ huhu

The Wan And Only said...

takyah resipi lar, nanti saya buatkan utk awk k? :P

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails