Wednesday, December 16, 2009

Wendy's

Kat Times Square ada byk gak restoran2 menarik skang nih... berhampiran ngan GSC tingkat 3 tu pun macam2 ada...

Kekadang layan gak Wendy's... Berjaya Group nih byk tul duit kan? Byk giler francais dia amek... Wendy's, Starbucks, Krispy Kreme...

Anyway, selalunya kalau pegi wayang kat Times Square, gi makan kat Wendy's la kot sbb dekat jer ngan GSC...


Tak lapar sangat so amek nih aja...

Chili

Dan mende nih... cuba teka apa dia? Nampak cam broccoli in cheese kan?

Sebenarnya baked potato with broccoli, smothered in cheese... mula2 cheese dia sket aja... supervisor dia suh budak tuh letak lagi cheese... trus jadi sup cheese... hehehe

Ni meals kawan2 Wan... shrimp burger...


Boleh tahan gak la Chili diaorg... tapi nak kena test ngan chili kat Carl's Jr or Chili's or a mexican restaurant... :P


5 comments:

chokio_nia said...

carls junior sedap lagi!!hehe

cybernetic88 said...

perghh. cheese bnyknye!. haha. sdp ke mkn bnda tu?. huhu

farenova said...

amboi makan kat wendy tak ajak kawan2 lain

Andi Natalia binti Bongkasa said...

wendy... like my friend`s name.. memang sedap.. :)

Budak Hostel said...

tgok smua ni buat aku lapar tiba2 >.<

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails