Thursday, February 9, 2012

Steamboat

Hari tuh teringin nak makan steamboat... kalau gi ngan colleagues, gi Flaming jer sbb dekat sket ngan opis... tp ari tu cuti dan kuar ngan kawan2, so gi la try Yuen kat area Sunway Pyramid (tp lum sampai lagi Pyramid tuh)...

Ada dua tingkat... kitaorg dpt makan kat atas... camni layout dia... tgh tu tempat buffet segala makanan...

Ni adalah mende yg mengstimkan boat kita nanti... hihihi...

Contoh makanan yg wujud di situ...

Ada dua jenis sup... satu tomyam, satu sup biasa...

Dan apparently kat Yuen ni, chicken wings madu ni sgt peymes... letak lima saat jer terus org kerumun dan angkut byk2 tak hingat punyer... sedap la gak... :)


Harga RM25 after the ++ per pax... lebih kurang lar...

Makan sampai kembung... :)

4 comments:

Chem5007 said...

Salam Wan, Yuen ni Sunway kat maner ye?... Halal tak?..

izman said...

this is my favourite place for melantak... ha.ha......

The Wan And Only said...

Yuen ni dekat ngan area Sunway Pyramid... tp opposite... seberang jalan...

Anonymous said...

Halal tak?

-chem

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails