Tuesday, March 8, 2011

William

William, Western dishes tapi ala2 Mamak style... portion sangat besar... kalau nak pegi situ, takyah makan sepanjang hari kot... hehehe...

Memang banyak dishes dia yang sgt worth untuk beli dan makan... contohnya Nasi Goreng Soft Shell Crab... mmg lazat... dan kadang2 dia akan buat Special of the Day... kena tanya William tu sendiri la untuk dish tu...

Chicken Chop...

Beef Premium....

Kuey Tiaw Daging Kering... sgt best yg ni...

Dan yg ni lak... lum penah try... lupa dah apa nama air ni... cam ice cream soda, pastu letak laici ngan pelbagai daunan dan herbs... ada serai, ada daun pudina... rasa dia sgt fresh... best gak lar...
Air kat William pun macam entiti sendiri gak... banyak mende leh diorder... puas hati la makan...



2 comments:

sweethOneY said...

Air tu nama dia soda herbs :)

Kalau pegi makan sna, mmg kitorang order air ni share berdua :)

lagi satu yg best, grill butter noodle sedapp. dia served dengan ayam pandan. nyumsss

The Wan And Only said...

thanks yer sbb berikan nama pd minuman tu... :)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails