Friday, November 19, 2010

Thailand Part 4

Kwn Wan tuh tak brp adventurous sgt when it comes to food... dia prefer makan kat tempat2 cam shopping mall... kitaorg stay kat Patong... dan walking distance from the hotel ada satu mall...

Jungceylon Mall
Dalam tu ada food court... so kitaorg pegi la usya2, tengok kot2 leh makan kat situ...


Food court makcik nih ada logo halal... ada dua lagi yg bertanda halal... yg lain suma ada jual pork... so kitaorg order la kat sini... plus makcik nih friendly giler layan kitaorg... siap ckp melayu lagi... :)

Wan order tomyam campur... dia tanya nak pedas tak? of course la kan? :)

Pastu order pulut mangga...

ngan ABC...
Tomyam dia sedap giler... tgk dia masak mcm simple jer... pulut mangga dia pun sedap, rasa lain sket dari pulut mangga yg biasa makan kat Kg Baru... tp ABC dia mengecewakan sbb takde langsung kacang ke jagung ke... cuma jelly2 bagai... huhuhu...

Bersambung lagi... hehehe... have a good weekend guys! :)




3 comments:

::ienafazlyna:: said...

waa...syoknye g phuket

MulianiInside said...

Delicious :)

The Wan And Only said...

iena: mmg syok :)

mulian: yup, delicious indeed :)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails